rijpere dominante dame zoekt

Heb jij je altijd al eens willen laten verwennen door een dominante “rijpere” dame? Zonder sm/slaaf gedoe!!!! Gewoon gaan liggen , ontspannen en je alles laten overkomen? Ik hou ervan mijn ding te doen, op mijn tempo, mijn ritme. Maar daarvoor moet je wel…jezelf een beetje onder controle kunnen houden, kan jij dat? Dan wordt het een heeeel lang genot. Ik verkies single te blijven, enkel pleziertjes!
Over mezelf:
Mijn naam is britta, ik ben 39jaar, slank, lang blond haar en D-cup(siliconen)
Wil je nog iets weten? Aarzel niet, en mail me. xje

Details

Zoek een date in: Opwijk, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Zwart Opleiding: HAVO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op