rijpe volle vrouw

Hallo mijn naam is trix, ik ben een getrouwde vrouw van 54,moeder van 2 kinderen.
Opzich heb ik een leuk huwelijk maar het zit een beetje in
een dip/sleur.
Ik heb al heel lang een fantasie om eens een keer lekkere
sex te hebben met een andere man,
mag jonger zijn (graag zelfs) maar is geen must.
Het gaat mij echt alleen om de spanning en de sex, ik wil
absoluut niet mijn man verlaten dat wil ik
heel duidelijk voorop stellen.
Heb jij ook de wens/droom om eens met een rijpe/volle vrouw
lekkere sex te hebben?
Laat maar horen dan.

Details

Zoek een date in: Dendermonde, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B80 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op