Rijpe volle vrouw

Hallo mijn naam is trix, ik ben een getrouwde vrouw van 54,moeder van 2 kinderen. Op zich heb ik een leuk huwelijk maar het zit een beetje in een dip/sleur.

Ik heb al heel lang een fantasie om eens een keer lekkere sex te hebben met een andere man, mag jonger zijn (graag zelfs) maar is geen must. Het gaat mij echt alleen om de spanning en de sex, ik wil absoluut niet mijn man verlaten dat wil ik heel duidelijk voorop stellen.

Heb jij ook de wens/droom om eens met een rijpe/volle vrouw lekkere sex te hebben?

Laat maar horen dan.

Details

Zoek een date in: Dentergem, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: D80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op