R0SE uit hilversum voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom en Intiem

  • Homepage
  • >
  • Geleen
  • >
  • R0SE uit hilversum voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom en Intiem

Dag mannen…:) Ik Geil Spontaan halfbloedje .. zoek Geile mannen die weten hoe ze een vrouw moeten aanpakken.. net zo als IK die weet wat ik met jouw LEKKERE PAAL aan moet … Ik heb lekkere lippen om te kussen MAAR vooral om lekker te Deep troathen… Wij samen lekker ongeremd Geilen is waar ik van hou… Maak jij Mijn lekkere kutje Goed nat.. die ervan houd om lekker gelikt en gepaald te worden zodat ik lekker spuitend KLAAR KOM!!.. Geilen lekkere lik over je lekkere PIK !!!

Details

Zoek een date in: Geleen, Limburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op