PIJPEN ZONDER CONDOOM is mijn specialiteit! powered by CityGirl.nl

  • Homepage
  • >
  • Amblève
  • >
  • PIJPEN ZONDER CONDOOM is mijn specialiteit! powered by CityGirl.nl

Mijn naam is Becky en ik ben 25jaar. Ik ben altijd in voor een geile belevenis met jouw. Ik kom graag bij jouw thuis om jouw geile fantasieën waar te maken. Vanaf 110 euro kom ik naar je toe om je te verwennen met mijn heerlijk slanke lichaampje..
PS. Mijn fotos zijn écht!

Eventuele extra’s zoals pijpen zonder, zoenen, enz. enz. zijn misschien mogelijk. indien de hygiene dit toelaat. Ik vraag hier wel een kleine meerprijs voor.

Details

Zoek een date in: Amblève, Luik  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Zwart Opleiding: VWO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op