Pijp en anaalliefhebster biedt zich aan

Hoi hoi
Ik, Agneta,27 jaar,ben een liefhebster van pijpen, slikken, en anale sex!
Ik ben niet op zoek naar een partner, maar alleen naar geile sexmaatjes die mij kunnen bevredigen.
Natuurlijk heb ik wel een paar eisen,maar daar komen we vast wel aan uit.
Ik laat mijn mobiel achter,ik verzoek wel om niet allen te gaan bellen nu, laat aub een bericht achter met wat en waarom je graag zou doen, en met die waar ik het mee zie zitten om lekker mee te spelen neem ik dan contact terug op ok?0648451218

Natte geile groetjes
Agneta

Details

Zoek een date in: Hapert, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op