Oudere dame zoekt man die haar kan voorzien

Hallo, ik ben An, een oudere vrouw van 63 uit Deventer met een maatje meer. Eigenlijk, zoals je wel kan zien, met meer dan één maatje maar.Maar goed, ik weet dat mannen het geil vinden, bepaalde mannen, dat een vrouw love handles heeft. Daarom probeer ik zo een man te vinden op deze manier.
In het echt is me dat helaas nog niet gelukt. Vind jij het geil? Wil je mijn kutje lekker verwennen want ik sta al geruime tijd weer droog.
Mail me dan snel en dan vertel ik je wat ik allemaal in gedachten heb.

Kus op je..

An

Details

Zoek een date in: Houffalize, Luxemburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: VWO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op