Opzoek naar de juiste man die me kan helpen

  • Homepage
  • >
  • Luik
  • >
  • Opzoek naar de juiste man die me kan helpen

Hey Wie kan me helpen ik ben deborah en ben van gent woon samen met men vriend maar wil echt bij hem weg is echt nietmeer vol te houden
Hij doet de ene stommiteit na de andere en kan ze handen niet thuis houden kheb enkele weken geleden blauw oog gehad enz en ben het echt beu zoek echt een uitweg maar weet niet hoe of waar wie weet kom ik via hier iemand tegen die ik snel kan leren kennen en bijvoorbeeld bij hem intrekken dan zonder hij het weet want als hij het weet weet ik zeker hij me komt opzoeken waar ik ben wie helpt me
En wie kan me gelukkig maken pleas help me

Liefs deborah

Details

Zoek een date in: Luik, Theux  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Bruin Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op