Op zoek naar sex zonder gene

Ik heb lang getwijfeld of ik deze oproep zou plaatsen,
maar heb nu de stoute schoenen aangetrokken.

Ik ben Cornelia van 25 jaar uit Almelo en ben op zoek

naar een lieve lekkere kerel, die het geen probleem

vind dat ik een pondje meer weeg!

Ik hou van ongeremde sex zonder dat ik mij hoef te

schamen voor mijn lichaam.

Ben jij die man? Stuur me dan een mailtje graag, want

dan kan ik je daar wat meer over mezelf vertellen oke?

Ik verheug me erop om van je te horen!

Lieve kussen ………

Cornelia

Details

Zoek een date in: Keerbergen, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: HAVO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op