Ook dames op leeftijd zoeken nog iets

HOi!! Ik ben de 56 jarige Petra uit Schiedam en ben helaas drie jaar geleden weduwe geworden. Een hele klap natuurlijk want we waren al zo lang samen, en om dan iemand te verliezen doet enorme pijn. Ik woon nu samen met mijn 27 jarige zoon en zijn 2 jarige dochter, dit omdat de moeder van het kindje verslavingsproblemen heeft en hij deze relatie heeft verbroken en ook fulltime nu voor zijn kind zorgt, met behulp van mij. Maar dat is geen vervanging voor een leuke relatie, en dat is wat ik graag weer zou willen in mijn leven, een man die leuk aansluit in mijn gezin en met mij de draad weer zou willen opnemen. JIj misschien? Petra

Details

Zoek een date in: Limburg, Posterholt  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Zwart Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op