omg van eindhoven vandaag ben ik erg geil!!!!!en de prijs is 30 min 85 euro 45 min 110 euro en 60

  • Homepage
  • >
  • Luik
  • >
  • omg van eindhoven vandaag ben ik erg geil!!!!!en de prijs is 30 min 85 euro 45 min 110 euro en 60

hey dat je op mijn advertentie klik,wil zeggen dat je me wel ziet zitten, ik ben sillekuh een spontane mooie Hollandse meid van 21 jaar. en ik ben altijd in voor wat spannends, ik ben van me eigen echt een geile doos, heb jij zin in een onvergetelijke date met SAFE SEKS, En wil je echt genieten,kom dan bij me langs. Me nmr is 0624276144 . Neem ik even niet op? Bel me dan later even terug!!! Ik hoop je vandaag eens te ontmoeten xjes sillekuh ps ik reageer niet op email en sms berichten

Details

Zoek een date in: Luik, Visé  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op