nou ik ben benieuwd

Hoi hoiLeuk dat je even me advertentie bekijkt, ben een leuke vrouw van 26 jaar uit rotterdam. Veel meegemaakt dus ben geen gemakkelijk persoon maar ook weer wel. Vind dit heel spannend allemaal en dacht ik doe het gewoon en plaats een advertentie. Zoek een leuke man om gezellig mee te kletsen op MSN en wie weet meer. Mijn MSN adres staat in me profiel gratismessengerdating.nl/profiel/JoyofYou
Iedereen mag me toevoegen, of ik je accepteer is een 2e, haha, nee als je leuk bent sta ik overal voor open. Nou ben erg benieuwd of ik via iemand een leuk iemand kan vinden
xxxjes van mij

Details

Zoek een date in: Groningen, Haren  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op