nou ff serieus!!

Hoi hoi,Nu ben ik er echt achter… Ik voel me te oud om nog te feesten en beesten als een meisje van 16. Ik heb lekker geleeft, relaties gehad, maar niks serieus en via internet zou je het voor het uitkiezen moeten hebben… Dat hoop ik dan maar. heb weleens eerder gedate via internet en dat beviel me wel. Ik hou wel van een blinddate.
Dat houd de spanning erin en daar word de sex altijd zo heet van.
Laat je me weten als je er iets voor voelt? Geen neppe reacties aub, daar word niet op gereageerd. Groetjes Lieke

Details

Zoek een date in: Hoge Mors, Zuid-Holland  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: HAVO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op