Nikita is speels in Delft

Hi, mijn naam is Nikita. Ik ben een gezellige, speelse, studente van 19 jaar. Ik hou er van om te lachen, af en toe te plagen… En natuurlijk mag je mij ook plagen. Ik zal een korte beschrijving van mezelf geven. 🙂 Ik ben slank, hou van dansen, ben een brunette, mooi stijl haar, lekkere blanke, zachte huid… Ik hou van gezelligheid, maar wel safe, trio’s zijn welkom. 😉 Je kan gezellig bij mij langskomen in Delft. Ik vraag voor een geile date, 150 euro. 🙂 Wil je meer informatie dan kan je me gerust bellen op tel. nr.: 06 145 64 340. Het kan zijn dat mijn chauffeur de telefoon beantwoord als ik bezig ben. 😉 Geile kusjes, Nikita

Details

Zoek een date in: Drenthe, Emmen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: Geen Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op