Nieuwsgierig,onschuldig en maagd

Hey
Ik ben Carly, 18 jaartjes oud en ik kom uit Velp vandaan. Zoals in de titel al staat ben ik onschuldig, maar vooral erg nieuwsgierig en nog maagd. Ik hoor en lees zoveel lekkere dingen over sex dat ik het nu zelf ook een keer wil proberen en beleven. Volgens mij moet het iets meest geweldig zijn!! Ik heb eigenlijk helemaal geen ervaring dan alleen met zoenen. Leeftijd maakt mij niet zoveel uit, maar hygiëne wel! Wil jij het mij laten beleven hoe lekker het kan zijn?!

[email protected]

Kusje Carly

Details

Zoek een date in: Luik, Stavelot  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: Geen Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op