Nieuwe Cubaanse meisje – Erika

Ik ben Erika, een 23 jarige verpleegster. Ik heb een typisch Zuid-Amerikaanse uiterlijk met lange Zwart haren, bruin ogen en een blanke huid. Ik heb een erg vrouwelijk, rondborstig en curvy figuur. Ik ben dol op mijn vrouwelijkheid en elegante look.
Ik ben dol op vriendelijkheid en een goed gevoel voor humor. Zachtheid is essentieel maar speelse, flirtende en avontuurlijke gevoelens zijn even belangrijk. Ik heb een gezonde levensstijl en rook niet en drink enkel op sociale gelegenheden.

Genoeg over mij. Wat over jou? Als je een ‘no strings attached’ relatie zoekt met een dame die zowel mooi als intelligent is; dan heb je me gevonden.

Details

Zoek een date in: Ommoord, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: Geen Haarkleur: Bruin Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op