Nieuw 20j meid is op zoek naar klasseheren

Hallo Klasseheren. Ik ben Chlo, een 20J klassevolle en sensuele dame met rosblonde haren, groene ogen, 1M70 en een mooie D cup. Ik zet mijn eerste stapjes in deze wereld en ben op zoek naar mijn eerste klantjes. Ik kom graag in contact met klasseheren of zakenmannen die mij een leuk voorstel doen voor een afspraakje van 1 uur of 2 uurtjes. Ik hou van luxe en bied jou een echte ontspannende en relaxerende date aan. Ik spreek graag af in een verzorgde omgeving zoals een luxehotel of privsauna. Graag bouw ik aantal vaste contacten op die ik op regelmatige basis kan ontmoeten. Laat jullie leuke voorstellen maar komen en wie weet ontmoeten we elkaar heel snel. Ik spreek bij voorkeur af in de regio Antwerpen. Dikke kussen.

Details

Zoek een date in: Gelderland, Rivierenkwartier  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: Geen Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op