Mrs Noa uit Eindhoven voor Thuisontvangst, Anaal, SM slaaf of meester(es), Plassex

  • Homepage
  • >
  • Appelscha
  • >
  • Mrs Noa uit Eindhoven voor Thuisontvangst, Anaal, SM slaaf of meester(es), Plassex

Weer als van ouds.
Zoals jullie weten ben ik er een tijd tussen uit geweest en het doet me daarom een genoegen om jullie mee te delen dat ik nu weer actief ben en dat er nu veel veranderingen te zien zullen zijn op mijn website die daar door omstandigheden niet echt functioneel is geweest. De gedachte om jullie weer te domineren ,kleineren en al de leuke dingen die bij het bdsm spel horen op jullie uit te voeren maakt me erg blij. Zoals je weet is erbij mij alles mogelijk en bespreekbaar dus wees niet bang om het samen met mij te delen zodat ik je droom kan verwezenlijken. Daarbij kan ook horen een samen spel met jou en mij samen met een slaaf of slavin of vind je het heerlijk om een dag mijn vriendin te zijn zodat we gezellig een meiden dag houden zo dat je een dagje vrouw bent? Of vind je het leuk om mee te werken aan een film of foto opname? Je leest het al alles is mogelijk. Mail me of neem een kijkje op mijn site mrs-noa.nl. ik hoop tot gauw.
See yeah soon,

Meesteres Noa aka Candy

Mrs Noa aka Candy

Details

Zoek een date in: Appelscha, Friesland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op