Mooie geile studente verwent

Hallo lieve heren,
Ik ben een mooie 24-jarige studente met zuiderse roots, perfect figuurtje en ik hou ervan te verwennen en verwend te worden. Met mijn mooie borsten, billen en lange zwarte haren breng ik je compleet in vervoering! Ik hou ook erg van het orale gedeelte, lekker met mijn tong langs je eikel gaan.

Ik ben elke dag vanaf nu (na de examens dus) beschikbaar, wel enkel ’s avonds ivm stagewerkzaamheden in de maand juli. In het weekend ben ik ook overdag beschikbaar eventueel. Ik spreek enkel af in Brussel te Studio 68 en voor een goed uur betaalt u 175 (plus kamer). Het best contacteer je me via mail en minstens een dag op voorhand. Tijdens de herkansinsperiode ben ik minder beschikbaar, dus wees er snel bij!

Zie ik je snel?
Alyssa

Details

Zoek een date in: Culemborg, Gelderland  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: HAVO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op