Michelle Belle uit Amsterdam voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Intiem en Beffen

  • Homepage
  • >
  • Noord-Brabant
  • >
  • Michelle Belle uit Amsterdam voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Intiem en Beffen

Kom je bij mij langs in Amsterdam. Van 11u-22u. Ik ontvang ontspannen en discreet in mijn warme bedje. Ben een warm typje, met slanke body, zachte huid, mooi rond kontje en lekkere volle lippen die jou willen zoenen en pijpen. Met mijn sexy exotische lichaam en sensuele ogen, verleid ik jou met een opwindende body2body en hete sex. Bel mij met je nummer aan, SMS mag ook. Tot snel, xxxx Michelle

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Schutsboom  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: HAVO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op