Merel Dewit een naam om te onthouden

Ik ben een spontane,speelse, passionele verleidster.Sex is voor mij als eten en drinken ik kan er niet zonder en als prille veertiger weet ik wat mannen willen.Wat mij speciaal maakt is het feit dat ik snel opgewonden raak en vochtig wordt, maw ik spuit en zoiets kan je niet faken, dat merk je bij een afspraak.
Ik doe pzc en je mag klaarkomen in mijn mondje, beffen, vingeren, likken, tongzoenen, en plassex over jou terwijl je mijn lipjes openhoudt is mogelijk, intiem gebeurd altijd met condoom.Ik ben bereikbaar van ma- t/m vrij van 9u tot 16u en het weekend van 11u s morgens tot middernacht en verwen enkel op afspraak daar seriewerk niet mijn ding is. Ik kom naar u toe bij u thuis op kamer of hotel.Op zaterdagavond is parenclub bezoek, dinnerdate en overnachting mogelijk. Liefst mannen(of koppels) 35 plus en senoiren.
Hygine en discretie staan hoog op mijn verlanglijstje. 0493608578

______________

Details

Zoek een date in: Brummelhof, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op