Melinda uit amsterdam voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Intiem, Beffen

  • Homepage
  • >
  • Kessel
  • >
  • Melinda uit amsterdam voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Intiem, Beffen

Ik ben Melinda, 25 jaar oud die nette en verzorgde mannen bij mij thuis ontvangt in Amsterdam. Bij mij krijg je echt waar voor je geld en ik verkoop geen NEE. Ik doe echt alles voor een vaste prijs. Je mag mij echt een uur lang nemen met onbeperkt klaarkomen, lekker vingeren, zoenen, mij beffen, lekker meerdere keren spuiten over mijn lichaam. Mijn prijs is 150 per uur en 30 min 100 euro all-in. Wel bellen met nummerweergave en niet smsen. Alleen heren die echt serieus zijn en echt bij mij thuis willen komen. Pak deze kans nu en bel mij.
Groetjes Melinda

Details

Zoek een date in: Kessel, Limburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op