Melanie uit zaandam voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Intiem en Beffen

  • Homepage
  • >
  • Noord-Brabant
  • >
  • Melanie uit zaandam voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Intiem en Beffen

Hallo heren, Mijn naam is Melanie, Ik ontvang jou prive in mijn appartement in Zaandam. Ben 26 jaar, donker blond lang haren en groene ogen, een c cup borsten, super slank postuur. Ik ben dol op orale sex geven en ontvangen, pijpen zc is mogelijk. Ik ben voor veel in, kortom een ondeugend meisje. Heb jij zin om met mij te komen stoeien? Mijn vergoeding, half u 100euro, 1u 150euro. Xxx Melanie

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Vught  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: HAVO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Een beetje Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op