Melanie uit voor

Ik ben een zeer slanke blondine die van heerlijke sex houdt en met veel plezier een goede massage geeft. Gezien ik voorheen werkzaam ben geweest in een massage-salon waar ik de nodige ervaring heb op gedaan, maar helaas mocht ik hier niet 1 stapje verder gaan om van het intense genot mee te kunnen genieten. Vandaar dat ik hier ben komen werken bij IN DE ZEVENDE HEMEL, een mooi bordeel waar ik met plezier werk en waar ik mijn genot kan bevredigen door heerlijke vrijpartijen, lekker te *pijpen en in diverse standjes goed geneukt te worden. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën, dus kom om gezamelijk hemels te genieten en nieuwe ervaringen te beleven…
Vele Hemelse X-jes van Melanie.

Details

Zoek een date in: Hardenberg, Overijssel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: VWO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op