Meesteres uit liefhebberij en bijverdienste

Hoi, ik zoek een vrouw die af en toe een SM-achtig contact met mij wil en dat tegen een bescheiden vergoeding, geen professionele studio-prijs. Ik vraag ook geen rubber-leer-schandblokken enz. en qua uiterlijk ook geen jonge slanke covergirl. Gewoon bij jou thuis met eenvoudige speeltjes. Ik wil graag je op slaafse wijze likken, voor en achter, je zitbankje zijn, bespuugd en geslagen worden, plas moeten drinken. Ik zoek een vrouw, leeftijd en uiterlijk onbelangrijk, die zich bijvoorbeeld lui op de bank hangend wijdbeens ongegeneerd laat likken en strenge aanwijzingen geeft, of die mij als stoel gebruikt als zij haar mail beantwoordt. Ikzelf ben 50, getrouwd, en buiten deze vreemde voorkeur heel erg gewoon…..

Details

Zoek een date in: Diepenbeek, Limburg-BE  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op