Meesteres Kitty uit voor SM slaaf of meester(es), Plassex

Ik Meesteres Kitty Catafalque, ontvang je ELKE VRIJDAG vanuit ROWENA’S GREAT BELOW. Ik heb mijn ervaring opgedaan in een gerenommeerde Sm Studio in het Zuiden van het land alsmede Sm (modeling), film en performances! Ik ben er voor al jouw soft tot harde Sm dromen! Kom langs tussen 12.00-19.00 uur of maak gelijk je afspraak! Bel de studio voor onze speciale aanbieding. Zie ook de WebSite voor meer pics van mij en de Studio. Voor afspraken BEL! GEEN SMS, Mail, VOICEMAIL … 010-4661985 / 06-81957634
SUPERSTUNT!!! TRIO Sm sessie met Meesteres Rowena en mij! NU slechts 200,- … Bel voor meer info of afspraak

Details

Zoek een date in: Middelharnis, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: Geen Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op