Massage is mijn passie xxx Ruslana

Wil je genieten in een mooie en discrete sfeer. Wil je ervaren, voelen en ontdekken. Wil je genieten van zachte en sensuele aanrakingen of wil je een opwindende prostaat massage ervaren. Aarzel niet, bel, kom en geniet! Alle massages geef ik op een massagetafel met warme geurloze olie. Je hoeft niets te doen, alleen genieten en je openstellen voor mijn zachte en liefdevolle aanrakingen. De massage is voor iedereen persoonlijk en anders. De prijs start vanaf 60 euro voor een heerlijk uurtje. Douche voor en na de massage mogelijk.Een drankje staat voor jullie klaar. Ik verwacht je elke werkdag van 11u tot 19u, de donderdag tot 20u. Bellen voor afspraak 0489/41 99 28 kan vanaf 9u. Elke plek van jouw lichaam krijgt mijn volledige aandacht. Mijn handen leiden je naar totale ontspanning. Frans of intiem niet mogelijk maar dat zal je ook niet missen. See you soon voor een massage date xxx Ruslana

Details

Zoek een date in: Groningen, Reitdiep  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op