Marieke uit Arnhem , zwolle voor Thuisontvangst, Intiem, Beffen, Massage

  • Homepage
  • >
  • Asse
  • >
  • Marieke uit Arnhem , zwolle voor Thuisontvangst, Intiem, Beffen, Massage

Hallo jonge mannen , ik stel me even voor ik ben Marieke een goeduitziende jonge dame van 21 met een normaal postuur lang blond haar , groene ogen en cup c die ervan houd jullie leuke goeduitziende jonge mannen max. 35/40 lekker te verwennen of gewoon voor een gezellig praatje met een drankje.Ik ben voor veel in..maar doe geen rare dingen gewoon alles safe.
Hygiene is belangrijk en gezelligheid !!
Anaal is eventueel wel bespreekbaar maar hiervoor vraag ik 50 euro extra.
Ook kun je bij mij terecht voor een lekkere massage met handmatig hoogtepunt hiervoor vraag ik 80 euro.
Discretie gevraagd en geboden.
Ik ontvang thuis.

Dus nieuwsgierig geworden bel met nummerweergave aan ik pak zelf de telefoon op ik doe dit hobby matig naast me normale werk dus bel het liefst s’avonds en als ik even niet op kan nemen ben ik druk je kan altijd smsen deze probeer ik zo snel mogelijk te beantwoorden.
xxx

Details

Zoek een date in: Asse, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E70 Geschoren: Een beetje Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op