Man verwent man

Welke man droomt er niet van een heerlijke masturbatie door 2 zachte handen ? Ik maak je langzaam geil, ben zeker niet gehaast. Je moet er echt van genieten.Je mag ook met mijn lichaam spelen want ik ben zelf goed voorzien van een mooi stuk speelgoed. Dat maakt het allemaal spannender. En tenslotte hou je het niet meer uit en breng ik je naar een hoogtepunt waar je tot nu toe enkel maar van kon dromen. Maar het zaad moet er uit tot de laatste druppel.

Ik kan tot bij jullie komen of omgekeerd.
Enkel op dinsdag, woensdag en donderdag van 9h30 tot 12 uur.

Details

Zoek een date in: Beverwijk, Noord-Holland  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Zwart Opleiding: Geen Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op