Man met ballen

Ik kom maar gelijk met de deur in huis vallen. Dan weet je meteen wat je aan me hebt. Ik ben namelijk nogal een verwend nest, en neem vaak geen blad voor de mond. Ik zeg wel altijd eerlijk wat ik denk. En ik heb gemerkt dat die ballen hier in het gooi daar nu niet bepaald van zijn gediend. Ze zijn hier dus helemaal niet gewend dat een meisje zegt wat ze denkt. In onze kringen hoor je dat als meisje voor je te houden en moet je jezelf voorbeeldig gedragen. Nou deze meid dus niet. Ik ben dan ook op zoek naar een man met ballen. En je hoeft voor mij helemaal niet in het Gooi te wonen hoor. Ik wil een echte man die weet hoe hij een vrouw moet veroveren, met een paar ballen die ik wel wil voelen.
[email protected]

Details

Zoek een date in: Leopoldsburg, Limburg-BE  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 150 - 155 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op