Maatje meer aangeboden

Vind jij dat een vrouw veel vlees en mooie ronde vormen moet hebben? Dan zoek ik jou! Ik ben Dani en ik ben 28 jaar.Ik ben een latino en ik heb dus een paar maatjes meer en dus meer om van te genieten. Ik heb een mooie grote ronde kont en mijn borsten zijn ook lekker groot. Wil jij van mijn mooie rondingen genieten? Stuur me dan een mail.Oh ja, ik woon in Katwijk maar ik heb vervoer dus dat is eventueel geen probleem.
Dus wil jij liever iets vast te pakken hebben aarzel dan niet en laat het me weten.

Dikke kus,
Dani

Details

Zoek een date in: Gouderak, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op