M met niveau zoekt dito vrouw

HeyIk ben een verzorgde, goed uitziende, intelligente, sportieve en nette man van 27 (1m76 – 70kg), op zoek naar een passende vrouw als friend with benefits. Door een veeleisende job heb ik geen tijd om me in een vaste relatie te storten dus probeer ik eens iets anders. Ik zoek iemand om leuke momenten mee te kunnen beleven, bij mij, bij jou, een wellness of saunabezoek, veel is mogelijk. Ik ben goed voorzien, zacht, heel lief en ik hou rekening met jouw wensen.
Ik ben liefhebber van vrouwelijke rondingen dus een maatje meer is geen probleem 🙂 Contacteer me gerust met vragen of ideen. Foto volgt via mail, ik verwacht er dan ook eentje terug natuurlijk.
Groeten

Details

Zoek een date in: Sassenheim, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op