Lisa uit Delden voor Thuisontvangst, Intiem en Beffen

Dag geile mannen, mijn naam is Lisa, hebben jullie zin in een lekker avontuurtje?? Dan ben je bij mij goed. Ik ben een 22 jarige Hollandse meid met een volle cup C en die erg veel van sex houd! Heb je zin in pure ontspanning en genot kom dan gauw bij me langs. Ik ontvang je discreet en hygiënisch. Ik geef je een heerlijke Body to body massage, waar je van top tot teen van gaat genieten. Lekker deepthroat pijpen, ik hou er ook van om gebeft te worden. Intiem kan ook. Samen douchen is ook mogelijk. De prijs is 70 voor een half uur en 130 voor een uur. Xxxx Ik ontvang vlakbij Hengelo, enter, almelo, goor, borne

Details

Zoek een date in: Ederveen, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: Geen Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op