Lieve, vrolijke Magalie komt naar je toe…

Hey mannen en vouwen! ik ben een 24 jarige dame uit vlaams brabant. heb blauwe oogjes, blonde haren, een natuurlijke d-cup, 1m70,75kg, dus een maatje meer. ik ben biseksueel dus verwen zowel mannen als vrouwen met heel veel plezier! ik doe alles behalve anaal ,sm en slikken! ook is het intiem altijd met condoom! verder sta ik klaar om naar je wensen te luisteren. een afspraakje kan van maandag t.e.m. vrijdag Vanaf 11 u tot 22u! heb je interesse in een leuke spontane tijd? bel dan gerust. als ik bezet ben zal de chauffeur de afspraken noteren! Zou nogal lastig zijn moest ik de telefoon opnemen als ik je aan het verwennen ben, nietwaar? geen sms of priv nummers! priv ontvangst mogelijk in hotel trianon te boortmeerbeek (160 euro kamer inbegrepen)! Indien ik niet te bereiken ben laat dan een sms of mail na!

Details

Zoek een date in: Avenhorn, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op