Lieve Italiaanse verwent je.

Ik ben een lieve italiaanse,Met een grote sexuele honger.Met mijn warme vrouwelijke sensuele lichaam,breng ik jou naar hogere sferen,waarvan je nog lang zal nagenieten.Ik heb een warme persoonlijkheid ben zeer lief.Bij mij kan je terecht om je diepste fantasies waar te maken,maar ook voor een gezellige babbel,of om je te vergezellen bij een etentje,Ik ben ook het perfecte gezelschap bij allerhande sociale gelegenheden.Alles kan bij mij,bij jou thuis of op hotel,ik ontvang niet.
Elke dag van 10.u t.e.m 03.00u.
1uurtje bedraagd bij mij 170euro.Ik kom enkel in limburg&omstreken.Vanaf het 2de uur 150euro.
Wat niet kan bij mij is:Anaal,sm.
Geen koppels geen vrouwen.
EXCLUSIEF voor deftige heren,en zakenmannen.
Hygiene staat bij mij hoog in het vaandel.
Wederzijds respect is belangerijk.
De spelregels bepalen we samen,mijn gsm nr vind je hier niet,maar krijg je na een eerste mailtje van jou kant.
Discretie vereist!
Tot gauw !
Kusjes letti
x

Details

Zoek een date in: Arkel, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Slank Ogen: Zwart Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op