Lieve goeduitziende verleidelijke klassevolle dame

Ik ben valentina en wil heel graag je valentijn zijn.Ik ben een lieve sensuele jongedame die nette heren zoekt om haar horizon te verruimen met klasse, stijl, hygine, discretie en wederzijds respect. Ik ben heel sociaal, open, lief en heb een schattig snoetje met zwarte lange haren en bruine kijkers, stevige C cup en verzorgd gekleed. Ik ben een open-minded liefdevolle dame maar kan ook een sexy tijger zijn. Ik wil je graag ont-dekken op een sfeervolle ontspannen onthaaste date. Ik heb een selectief klantenbestand met een beperkt goedgemanierd en respectvol clienteel. Ik heb een beperkt aantal rendez-vous per dag. Ik ben op zoek naar wederzijdse affectie, met mijn braziliaanse roots en zachte huid wil ik je graag toelaten in mijn wereld van passie, romantiek en verleiding. Ik ben respectvol heb een warm hart en ben avontuurlijk. Ik hou van kunst, literatuur, dineren met stijl, fotografie,. Ik hou enorm veel van sex maar niet van extreme dingen zoals anaal, klaarkomen in het gezicht,.Sex altijd met condoom. Ik kan je ontmoeten in een hotel, sauna,.regio Aarschot, Diest, Leuven, Geel, Lier, Mechelen. Prijs: 150 euro/uur. Bel me op +32491133378

Details

Zoek een date in: Overijssel, Raalte  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 155 - 160 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: HAVO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op