Liefhebber van sex gezocht, net als ik.

Hallo,
Durf jij het aan om een open relatie aan te gaan met een dame die vol van sex is? ik denk niet meer dat je nog naar een ander zal snakken.. Maar omdat ik in het verleden al genoeg ellende Qua vreemdgaan heb meegemaakt, kies ik er toch maar voor om een open relatie te beginnen en meer niet.. Lig momenteel in scheiding, daarom even een open relatie, maar sta open voor meer.
Een paar woorden die bij mij passen: Sociaal, Spontaan, organiserend, lief, en altijd zin in sex 😉
xxxx Carrie

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Edegem  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: VWO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op