Lief meisje met kleine tietjes zoekt man die haar wilt verwennen

  • Homepage
  • >
  • Lochristi
  • >
  • Lief meisje met kleine tietjes zoekt man die haar wilt verwennen

Ik snap niet dat mannen daar zo op kunnen afknappen hoor op vrouwen met kleine tietjes.Ik ben ben een leuke, lieve, vrolijke en vooral geile meid van 22 jaar maar blijkbaar omdat mijn tieten niet maat XXL zijn hebben mannen minder behoefte aan geile sex???
Dit kan toch niet waar zijn, dus dan eens op deze manier.
Mijn tepels zijn net zo gevoelig als van een vrouw met grote tieten. Ik moet zeggen dat dit super spannend is, het is voor mij de eerste keer dat ik dit op deze manier doe maar ik hou wel van een uitdaging.

Laat je iets horen?
En geen lullige opmerkingen graag dat ik geen tieten heb dat weet ik onderhand wel.

Hylke

Details

Zoek een date in: Lochristi, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op