Lief huisvrouwtje komt bij jou op hotel.

Ik ben Natascha, blond, bruine ogen, 40 jaar oud, 1m68 groot en ik weeg 70 kg. Wil je er even tussenuit met een leuke babbel en een goede dosis sex dan ben je bij mij aan het juiste adres. Indien je extreme dingen zoekt hoef je mij niet te contacteren, daar doe ik niet aan mee. Geen anaal, geen sm, geen bondage en geen p&p, kortom de gewone heerlijke sex. Pijpen zonder condoom en tongzoenen kan als de hygine het toelaat. Intiem altijd met condoom. Mijn prijs is 100/uur. De kosten van de kamer zijn daarin niet inbegrepen. Ik spreek enkel af op hotel, Le Rouge (Oosterzele), Rozenhof (Nazareth), Trianon (Gent) of eventueel de Alkoof (Beveren-Waas) en dit enkel overdag tijdens de week. Aangezien ik maar max 1 klant per dag doe vraag ik je om tijdig af te spreken daar mijn agenda vlug vol kan zitten. Ik ben selectief en maak daarom enkel afspraakjes na eerst contact te hebben gehad via email en msn. Telefoonnummer en foto wordt gegeven na emailcontact omwille van privacyredenen. Xxx

Details

Zoek een date in: Adegeest, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: VWO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op