Lief blondje van 25 jaar met hoog knuffelgehalte ontvangt prive

  • Homepage
  • >
  • Aalburg
  • >
  • Lief blondje van 25 jaar met hoog knuffelgehalte ontvangt prive

Hoikes, Ik ben Tina een 25 jarig blondje, slank, 1.65m lang en heb lekkere stevige B cup borstjes.Mijn specialiteit is Franse Massage. Ik ontvang je in mijn appartementje regio Turnhout uitsluitend op afspraak op maandag t/m vrijdag van 12:00 t/m 21:00 uur Bel mij nu voor een onvergetelijke belevenis op
0496/88.09.38 nr herkenning aan !
xxxx Tina geen sms worden niet beantwoord

Details

Zoek een date in: Aalburg, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Zwart Opleiding: VMBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op