Lief blondje van 25 jaar met hoog knuffelgehalte ontvangt prive

  • Homepage
  • >
  • Aalsmeer
  • >
  • Lief blondje van 25 jaar met hoog knuffelgehalte ontvangt prive

Hoikes, Ik ben Tina een 25 jarig blondje, slank, 1.65m lang en heb lekkere stevige B cup borstjes.Mijn specialiteit is Franse Massage. Ik ontvang je in mijn appartementje regio Turnhout uitsluitend op afspraak aankomende week van maandag t/m woensdag van 12:00 t/m 21:00 uur Bel mij nu voor een onvergetelijke belevenis op
0487/14.73.98 nr herkenning aan !
xxxx Tina geen sms worden niet beantwoord

Details

Zoek een date in: Aalsmeer, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Gezet Ogen: Zwart Opleiding: HAVO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op