Leuke slanke jonge meid

Hallo Heren,
Ik ben een 27j leuke meid, ben lekker slank,
Heb een c-cup en mooie lange blonde haren.

Ik ontvang in mijn gezellig proper en discreet appartementje te Oostende, voorzien van alle luxe voor een leuke tijd. Ik vind het heerlijk om je te verwennen en natuurlijk om ook zelf verwend te worden!

Voor informatie bel of sms 0483 44 09 08
elke dag aanwezig van 11 tot 23u.

Op zondag afspreken is mogelijk mits afspraak dag op voorhand.

Wil je snel een afspraakje bel of sms me, ben ik niet bereikbaar omdat ik bezet ben stuur me een sms met herkenbaar nr zodat ik kan antwoorden per sms

Vele hete xxx

Details

Zoek een date in: 's-Gravenland, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op