Leuke meid zkt

Hey,
ben leuke sociale meid en op zoek naar een afspraakje voor donderdag/vrijdag deze week. Ik had een leuke studentenjob, maar ben ontslagen vorige week. Ik zoek nog extra centjes om mijn plannen te kunnen verwezenlijken. Afspreken doen we in brussel op hotel. Ik ben 19, 1m60 en slank. Intiem geschoren, c-cupje en strak kontje. Zwart lang haar en erg aangenaam gezelschap. Prijs: 250/uur (hotel op mijn kosten) dit is en blijft ook de prijs.
Dit is trouwens de allereerste keer dat ik dit doe. Graag even te verduidelijking; alles gebeurt veilig, dus mt condoom, geen anaal.
Enkel serieuze voorstellen aub, geen fakes en liefst geen getreuzel met heen en weer ge-email. Ik zou zo snel mogelijk willen afspreken, ik stuur je mijn foto als ik een serieuze mail krijg. Wel onherkenbaar, want discretie is erg belangrijk. Graag wil ik daarna een foto terug.
Groetjes en tot snel
M xxx.

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Zwijndrecht  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op