Let’s fool aound

Hallooooooooo luitjes,
Hier Kaja afgelopen maandag de 13de 18 jaar geworden dus….. voor de wet volwassen.
Hihi en omdat te gaan vieren heb ik van mijn ouders een reisje naar Spanje gehad, waar
ik dus samen met mijn vriendinnen de bloemetjes ga buitenzetten, althans dat probeer ik.
Feesten en drinken zon, zee en strand.
Nu nog een leuke man voor als ik dadelijk al terugkom uit Spanje, lijkt me ook erg leuk.
Ik ben single en blijft ook zo gezien de studie die ik ga volgen is een vriend niet handig.
Maar…… wel een sexmaatje….lijkt het jou wat om met mij eens uit de band te springen deze
komende zomer periode, dan ben ik je vrouwtje.
Jij…. Leuke,lekkere, geschoren, jong/oud humorvol, niet egoistische en opwindende man zijn voor mij belangrijke punten. De knulletjes van mijn leeftijd…sorry, hebben er tot nu toe weinig van gebracht en ik wil toch ook wel eens voelen wat echte sex is en waar een man een jonge vrouw laat genieten.
Ben ik de vrouw die je zoekt….KABOEM…. we’ve got a match!!!!!!
Ik wacht op je reactie.

Don’t talk just kiss…..Kaja.

Details

Zoek een date in: Londerzeel, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op