Lekkere studente verwent je op kamer te Gent

Hoi heren, willen jullie eens verwend worden door een lekkere studente 20 j, 1m65, 52 kg, intiem geschoren B75 cup? Aarzel dan niet me te contacteren. Veel is mogelijk bij mij, mits hygiene en respect.pijpen zonder condoom, tot het einde, tongzoenen enz. Extremere zaken en anaal zijn niet mogelijk. Voor een uurtje vraag ik 165 euro, ik betaal daarvan zelf de kamer. 2 uurtjes is 300 euro. Indien je een afspraakje wenst stuur dan een mailtje of bel me eventjes. Ps: Ik doe niet aan bandwerk, maak dus indien mogelijk tijdig een afspraakje. Ook om mijn studieplanning te kunnen regelen. Tot snel. Lieve kusjes Tif xxx privenr en sms worden niet beantwoord. Xxx

Details

Zoek een date in: Oost-Vlaanderen, Zele  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: Geen Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op