Lekkere rooie moeder

He daar mannen, niet alleen kijken maar ook, nou ja komt maar op.Ik plaats wederom een advertentie als ik al eerder gedaan heb en er een leuk contact aan overhield met de nadruk op had. De man/jongen in kwestie kreeg een dame van zijn eigen leeftijd aan de haal en werd prompt verliefd en ja als verstandige (ahum) vrouw ga je dan daar niet tussen zitten.
Maar om nu met de deur in huis te vallen, ik schijn een MILF te zijn, althans volgens de vrienden van mijn zoon die hij regelmatig meeneemt naar huis en ik lachend zijn verhalen moet aanhoren die zijn vrienden hem vertellen over mij als moeder.
Ik moet zeggen dat die jongere knullen allemaal er even goed uitzien en als vrouw van 37 en behoorlijk last heeft van een hormonenkermis, zeker als je al een tijdje gescheiden bent. Ik zie er ook nog goed uit al zeg ik het zelf, en ik zou mezelf niet die leeftijd geven hihi.
Nu is het handjes af als moeder zijnde van de vrienden die hij meebrengt, maar dat hoef ik hier niet lijkt mij.
Dus jonge heren, heb jij het lef om met deze oudere, ervaren, maar zeer jong van geest zijnde vrouw een spannend contact aan te gaan voor zeer maar dan ook zeer lekkere dingen?
Kom maar op ik lust wel een lekker groen blaadje haha.
Enneh, ben je wat ouder en jong van geest? Gewoon proberen, misschien verleid je me wel!!
Likjes van Noortje

Details

Zoek een date in: Henegouwen, Merbes-le-Château  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op