Lekkere meid van 30 bezoekt je in heeren

Hallo heren. Ik ben dus Isabelle en ik heb als hobby het lekker sexen met mannen. Je leeftijd maakt niet uit als je maar minimaal 18 bent dan bezoek ik je in en om Heerenveen, zeg maar een straal van ca 40 km. Prive ontvangen doe ik niet en bezoek ook geen dames.Als ik op bezoek kom dan begin ik het liefst met een heerlijke massage en natuurlijk mag je mij ook masseren, waarna we dan lekker het bed induiken.
Autosex is eventueel ook mogelijk, maar voor het geval je goedkoop wilt, ik doe geen snelle wip. Je mag bellen maar ik neem zelden zelf de telefoon aan, heb daar geen tijd voor. Je mag ook een SMS sturen met (woon)plaats en eventueel tijd.
Emailen mag ook, maar ik reageer alleen als je ook je telefoonnummer vermeld, anders blijf je emailen. NB bellers zonder nr weergave worden niet te woord gestaan.

Details

Zoek een date in: Aalten, Gelderland  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: VWO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Een beetje Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op