Lekkere man gezocht die weet wat een vrouw lekker vind!

Hoi, ik heb even moed moeten verzamelen maar toch maar besloten deze oproep te plaatsen. Ik ben Mieke, 24 jaar uit het Brabantse Oss. Ik werk in de verpleging en heb het daar erg naar mijn zin. Ik vind het leuk om voor mensen te zorgen maar krijg een beetje het idee dat ik ook privé altijd maar degene ben die voor iedereen klaar staat. Ik wil nu ook eens aan mezelf gaan denken en zoek dus een man die mij echt op nr. 1 wil zetten en in bed niet enkel aan zijn eigen genot denkt. Ben jij iemand die weet hoe hij een vrouw moet verwennen en zoek je een lekkere meid om door verwend te worden? Dan bij je bij mij aan het goede adres, dus mail me snel

Details

Zoek een date in: Friesland, Oosterwolde  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: Geen Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op