Lekker van elkaar genieten zonder druk, deze week nog afspreken

vanwege het drukke leven van mij en mijn vriend ben ik opzoek naar een leuk maatje die mij aanvult. Ik heb een open relatie en alles is mogelijk. Ik feest als een beest en daarna ben ik voor alles in. Dus ik zoek niet alleen een maatje voor de gezelligheid maar ook een pik die mij alle hoeken van de kamer laat zien. Ik ben vaak alleen thuis en mis de spanning. Vaak vermaak ik mezelf en speel ik met me kutje. Maar dan ik wil iemand kunnen bellen die me komt verwennen zodra ik zo geil ben als boter… Voldoe jij aan mijn verwachtingen? Ik wacht op je…
x patrice

Details

Zoek een date in: Goedereede, Zuid-Holland  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: VWO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op