Lekker pijpen zonder condoom

ik ben een lekkere geile vrouw uit Amsterdam. ik wil jou lekker verwennen en jij mag mij ook lekker verwennen ik kan heel lekker pijpen zonder condoom en discreet bij mij thuis in a.dam noord ik kan overdag ontvangen en s,avonds ontvangen bij mij thuis voor 1 uur is het 50euro en voor 2 uur 75euro kort blond haar blauwe ogen 1.60 65kl cup75b emailtjes beantwoordt ik. zonder nummer herkenning en sms worden niet beantwoord het liefst een half tot een uurtje van te voren bellen.info bel me in Amsterdam noord

Details

Zoek een date in: Aldlân-Oost, Friesland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: VWO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op